Serveis Socials crea un servei de suport psicològic telefònic gratuït per la ciutadania

Aquesta eina es dirigeix les persones que estan fent front a la situació d’emergència sanitària pel covid-19

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Fost, ha posat en marxa un servei telefònic de suport psicològic gratuït per la ciutadania de Sant Fost. Fins ara el servei estava destinat exclusivament a casos específics que els treballadors i les treballadores socials de l’Ajuntament creien convenient. Ara s’ha obert el servei a tothom.

Segons el regidor d’En Comú Podem, Albert Bastida –L’Ajuntament ha de vetllar pel benestar dels nostres veïns i veïnes en una situació excepcional com aquesta i donar un suport psicològic i emocional. El confinament i l’emergència sanitària que estem vivint sovint no és fàcil de gestionar, sobretot per a famílies que fins i tot es veuen afectats per la malaltia o per la pèrdua del seu treball per culpa dels «ERTE» que estan realitzant en moltes empreses.

Aquesta eina de suport es pot accedir a travès del telèfon 689.102.007 i hi pot trucar tothom qui ho necessiti. De 9h a 13.30h, els Serveis Socials realitzaran una selecció de les trucades rebudes, prioritzant les més urgents, i a la tarda es durà a terme l’atenció psicològica via telefònica.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email