Sant Fost amb Il·lusió

S’acosten les eleccions municipals de Sant Fost i des de Sant Fost En Comú Podem volem continuar impulsant polítiques que millorin la vida dels nostres veïns i veïnes.

Per aquest motiu, el passat 17 de desembre, vam donar a conèixer el nostre candidat a l’alcaldia de Sant Fost: l’Albert Bastida. Una persona compromesa i amb ganes de continuar la feina que ha fet fins ara, amb la mateixa il·lusió de sempre. I, es per això que presentem la nostra candidatura a les eleccions municipals de 2023 amb el nom:

Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem

Estem orgullosos de tot el que hem assolit fins ara de la mà de la gent, entitats i associacions del poble. És per això que només tenim paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que ho han fet possible i ens van demostrar el seu suport.

Tal com va dir l’Albert a la presentació: ens estimem Sant Fost i ens apassiona el que fem. I es que creiem que, fent política de proximitat, aconseguirem tirar endavant infinitat de projectes que millorin els nostres carrers, barris i el nostre poble.

 

Sant Fost amb Il·lusió

 

Sabem que encara queda molt per fer. Hem de pensar en els joves, que no poden quedar-se a viure a Sant Fost; i en el comerç local, impulsant polítiques que fomentin el consum de productes i serveis de proximitat. Cal lluitar per la inclusió, l’accessibilitat i per l’erradicació de la violència masclista al nostre poble. Cal fomentar l’associacionisme, el voluntariat i la cultura, entre altres.

És per tot això que ens presentem a l’alcaldia de Sant Fost, perquè cal continuar treballant pel municipi, amb noves idees i projectes que millorin el nostre poble. Però tot això només podem assolir-ho junts, perquè la política local només és eficaç si es treballa escoltant i parlant amb la ciutadania.

I, nosaltres, volem escoltar les vostres veus!

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email