El Programa Participatiu de Sant Fost amb Il·lusió

Des de l’equip de Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem, convoquem els santfostencs i les santfostenques a participar en la creació del seu programa electoral a través del seu Programa Participatiu. Amb això, la nostra candidatura busca recollir propostes per millorar les diferents àrees i regidories de Sant Fost de Campsentelles, involucrant als veïns i les veïnes en la definició de les polítiques públiques i la presa de decisions.

El Programa Participatiu de Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem és una iniciativa oberta que convida a la ciutadania a aportar les seves il·lusions per millorar Sant Fost. Així, els santfostencs i les santfostenques poden ajudar a crear i dissenyar les iniciatives que es duran a terme a l’Ajuntament amb Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem.

Programa Participatiu Il·lusió

Les propostes es podran enviar a través d’un formulari online, enviant-les directament a [email protected] o a través de la pàgina web de la candidatura.

Per afavorir la participació ciutadana, des de Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem també crearem carpes ciutadanes per Sant Fost, on els veïns i veïnes podran aportar idees de manera presencial i mantenir-se informats sobre temes d’interès pel poble. A més, simultàneament, s’estan fent reunions d’equip (“Viver d’Idees”) on, conjuntament, es proposen idees i projectes de manera interna.

La creació del Programa Participatiu demostra l’aposta de Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem per la participació ciutadana i la transparència en el procés electoral. Convidem a tothom a sumar-se a aquesta iniciativa per construir juntes un Sant Fost ple d’Il·lusió.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem o seguir-nos a les xarxes socials.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email