Per què En Comú Podem no ha interpel·lat a les propostes de Ple d’IUSF?

Comunicat d’En Comú Podem arrel el Ple Extraordinari convocat per IUSF
11/12/2019

El grup Municipal d’En Comú Podem no ha volgut intervenir en el Ple Municipal celebrat ahir arrel la convocatòria d’independents atès que entenem que respondre-li seria donar legitimitat a les propostes antidemocràtiques i falses.

Creiem que la ciutadania i els col·lectius socials ja ha respòs a Independents sobre aquests temes i nosaltres subscrivim el discurs que s’ha publicat en xarxes i mitjans de comunicació en nom d’aquestes plataformes ciutadanes.

D’altre banda, dir que IUSF amb aquestes propostes escenifiquen la deriva xenòfoba i antisocial que aquesta formació política ha adoptat, capitalitzant un discurs populista i en sintonia amb partits d’ultradreta. S’aprofita de la por de la ciutadania, manipulant la informació amb fins partidistes.
Sant Fost En Comú Podem treballa per donar solucions als problemes socials i fuig de l’exclusió dels col·lectius vulnerables. Afrontem la manca de resposta que va tenir el passat govern en matèries importants com l’Habitatge o Serveis Socials amb propostes i mesures que serveixin per pal·liar aquests problemes i no per amagar-los.

Davant el discurs que han adoptat determinats partits o plataformes, que es creuen amb la legitimitat de parlar per la ciutadania, cal recordar que ningú representa en exclusiva a Sant Fost, Sant Fost som tots i totes.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email