UN PACTE PER GUANYAR EL CANVI

Acord de govern per la legislatura 2019-2023

8 Objectius per guanyar el canvi

Sant Fost En Comú PODEM considera que cal prioritzar una sèrie de mesures per tal de dur a terme un canvi i un progrés en el municipi en aspectes com l’ecologia, els drets socials, la participació ciutadana, la transparència, la democràcia, la sostenibilitat i uns serveis socials de qualitat garantits.

Per dur a terme una millora d’aquests aspectes, cal afrontar les següents mesures:

Presentació

Després de varies setmanes de negociació, Sant Fost en Comú Podem ha arribat a un acord per entrar a formar part del nou govern municipal de Sant Fost de Campsentelles.

L’Acord al qual s’ha arribat entre Sant Fost en Comú Podem, ERC-JSF i M.ª José Sánchez com a regidora independent, és la culminació d’un treball de diàleg i debat. Això ens permetent plasmar en el document les qüestions programàtiques i organitzatives que ens uneixen i posar-les en comú al servei de la ciutadania de Sant Fost.

S’ha estat negociant com hem dit anteriorment al llarg de varies setmanes, una negociació difícil i envoltada de moltes dificultats. Pactar una coalició entre formacions polítiques diferents, no és fàcil i suposa assumir unes renúncies que la política d’aquest país no aquesta acostumada.

Pacte de Govern

Acord per guanyar el canvi

Aquest acord es divideix en dos eixos principals. D’una banda el programàtic, amb propostes compromeses entre les parts i d’obligat compliment i d’altra banda l’organitzatiu. Aquest punt persegueix fer del nostre Ajuntament una institució eficient, transparent i participativa, amb una clara vocació de governar obeint als ciutadans, veritables sobirans i beneficiaris de les polítiques publiques que realitzi aquest govern.

Des de Sant Fost en Comú Podem hem prioritzat per sobre de tot acabar amb l’opac mandat que va fer IUSF, des de l’etapa del Sr. Joan Gassó fins a la de la senyora Montserrat Sanmartí. La situació del poble va empitjorar amb un endeutament de més del 120% amb polítiques ineficients i populistes. A més, el clientelisme practicat per la Sra. Sanmartí en el seu mandat, ha fracturat el nostre poble. 

Amb el govern de IUSF, l’endeutament s’ha convertit en un mal endèmic, impedint a Sant Fost progressar i avançar amb millores en serveis o en inversions. Per això per a la nostra formació política prioritza la necessitat d’auditar la gestió de IUSF i els seus diferents socis de govern .

Organització

Càrrecs En Comú PODEM

Regidories En Comú PODEM