Omplim Sant Fost d’Il·lusions

Avui Sant Fost ha despertat amb un munt d’il·lusions repartides pel poble. Fa un parell de setmanes, Sant Fost En Comú Podem iniciava la campanya de les il·lusions. La formació demanava als veïns i veïnes participar en les propostes del seu programa electoral. Aquestes propostes són les il·lusions de la ciutadania que, el govern que formi la candidatura, haurà de materialitzar en realitat després d’eleccions.

La setmana passada va concloure el procés i ara s’han donat a conèixer algunes de les il·lusions dels santfostencs i les santfostenques. De fet, s’ha omplert el poble d’il·lusions de manera literal, ja que la formació ha penjat les propostes pels carrers de Sant Fost. D’aquesta manera, la formació dona visibilitat a les principals reivindicacions del poble.

Omplim Sant Fost d’Il·lusions

En el procés han participat un total de 134 persones. Les il·lusions s’han recollit mitjançant el canal de Whatsapp de la formació, el formulari del web i les carpes que ha organitzat Sant Fost En Comú Podem aquests dies. Les persones participants han fet arribat un total de 265 propostes. Ara, l’equip de Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem, haurà de valorar-les tècnicament i econòmicament per donar resposta als veïns i veïnes participants. «Hem de respondre a tothom que s’ha pres la molèstia de fer-nos arribar les seves il·lusions», explica el candidat a l’alcaldia Albert Bastida. «Tot i que parlem amb la ciutadania i amb les entitats, és complicat saber totes les necessitats del poble i aquests processos oberts són molt enriquidors», afegeix.

Les propostes que siguin viables seran incorporades al programa electoral de Sant Fost amb Il·lusió. La formació donarà a conèixer aviat el seu programa al complet. Tot i que ja ha avançat que el programa inclourà unes propostes prioritàries i un total de quatre eixos a treballar. Tots ells donaran continuïtat al treball que ja s’ha començat en aquesta legislatura, tot i les complicacions viscudes.

Segons expliquen, el seu programa és «un projecte de futur per fer un Sant Fost inclusiu, actiu, ecologista i animalista«. Un programa treballat amb la ciutadania, entitats i l’equip de la candidatura, per retornar la il·lusió als nostres veïns i veïnes.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email