Mesures socials i d’acompanyament a la ciutadania general per part dels Serveis Socials

Aquesta setmana ha sortit el primer informe públic del treball i les tasques realitzades pels Serveis Socials municipals de l’Ajuntament de Sant Fost on es detallen les estadístiques de les persones ateses i les mesures adoptades al llarg d’aquests dies per garantir el benestar i la salut de la ciutadania.

Els Serveis Socials de Sant Fost ha donat prioritat absoluta a l’acompanyament i la prestació dels serveis necessaris per als col·lectius amb major vulnerabilitat com són les famílies i persones amb seguiment dels Serveis Socials i, en especial, a les persones grans i la infància.

El regidor de Serveis Socials, l’Albert Bastida explica que «La seva prioritat va ser reorganitzar els equips de Serveis Socials per poder garantir als veïns i les veïnes un servei continuat i de qualitat al llarg de les setmanes vinents a causa de l’estat d’emergència sanitària«.

Al llarg d’aquestes dues setmanes els Serveis Socials ha treballat tant presencialment a la Casa Bastinos com telemàticament, per garantir la seguretat i la salut dels treballadors i treballadores de l’àrea de drets socials.

L’informe que s’adjunta en aquesta entrada deixa dades tan rellevants com la realització de 180 trucades des de Serveis Socials mitjançant el servei d’atenció bàsica, 100 trucades realitzades als avis i àvies del municipi per fer-ne un seguiment, 72 persones amb servei d’atenció domiciliària o 215 àpats a domicili repartits la setmana passada.

Aquests informes, assegura l’àrea de drets socials que es publicaran de forma periòdica per tal de rendir comptes a la ciutadania de les tasques i mesures que estan realitzant en els Serveis Socials al llarg d’aquestes setmanes com a mesura de transparència i d’informació davant els veïns i veïnes del poble.

 

Informe Serveis Socials

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email