En Comú Podem inicia la negociació del pressupost 2021

Després d’aquest primer any de mandat, el govern de coalició encara no ha pogut resoldre els principals problemes que pateix el municipi. Ha estat un inici de legislatura complicat. La COVID19 i la reestructuració interna de l’Ajuntament ha fet que el pressupost d’enguany s’enderreris i no hem pogut realitzar les accions de mandat que haviem calendaritzat.

Ara tenim una nova oportunitat. L’any 2020 s’acaba i cal aprovar els pressupostos de 2021 avans del seu inici. Aquests pressupostos tenen que ser els que marquin la diferència amb els anteriors pressupostos de Sant Fost. Han de reflectir les principals bases programàtiques del pacte de govern com la solidaritat i la justicia social, la millora del medi ambient i la sostenibilitat o el benestar social.

Un pressupost per materialitzar el canvi

Sant Fost En Comú Podem inicia el periode de negociació amb ERC-Junts on esperem arribar a un acord tots plegats que beneficii als santfostencs i santfostenques, amb el pressupost que Sant Fost es mereix. La nostra formació ja va presentar propostes de modificació de les ordenances fiscals per tenir una fiscalitat més justa. Les ordenances fiscals són la base dels ingresos de l’Ajuntament. Ara toca redactar un pressupost que posi solucions als aspectes importants per la nostra formació com són:

  • La implementació d’un nou model de gestió de residus eficaç i sostenible, garantint el compliment de ràtios de reciclatge que marca Europa.
  • Millorar el transport de l’Albús i fer-lo arribar als barris de Mas Llombart, Mas Corts i la Conreria, aprofitant les noves tecnologies.
  • Fer una realitat la transparència de la institució i la Participació Ciutadana.
  • Protecció del nostre patrimoni cultural i natural.
  • Treballar per anar millorant la ràtio d’inversions en Serveis Socials com estem fem fins ara
  • Seguir garantint la protecció i el benestar dels animals al municipi.

Continuem treballant pel bé de Sant Fost i la seva ciutadania. Continuem complint el nostre compromís amb vosaltes, el programa electoral. Nosaltres complim.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email