En Comú Podem en defensa de la transparència i la legalitat.

Comunicat d’En Comú Podem arrel els fets que ha denunciat l’Oficina Antifrau de Catalunya.

10/12/2019

Aquest matí hem conegut a partir d’un comunicat emès per l’Ajuntament de Sant Fost, que l’Oficina Antifrau de Catalunya ha fet arribar un informe al consistori informant d’un presumpte pagament indegut de 29.303,74 euros realitzat pel govern d’IUSF en el passat mandat al servei de bar del Complex Esportiu Municipal de Can Lladó.

Des de la nostra formació, lamentem l’ús irresponsable dels recursos públics per part dels polítics que han governat fins a l’actualitat. El nepotisme i clientelisme amb el qual es va gestionar el nostre Ajuntament en els darrers anys, deixen de manifest comportaments il·lícits que no podem acceptar.

Sant Fost en Comú Podem, treballarà per aclarir els fets i buscar els responsables polítics per tal d’exigir les mesures adients per defensar els interessos dels ciutadans i les ciutadanes de Sant Fost.

Nosaltres vam venir a la política amb la intenció d’obrir les Institucions amb l’únic propòsit de fer-les transparents a la ciutadania per tal de que els veïns i les veïnes siguin coneixedors en tot moment de les postures i les mesures polítiques que s’adopten en elles.

El nostre grup municipal col·laborarà i a la mateixa vegada exigirà al nostre alcalde, que actuï en conseqüència als fets coneguts, en defensa dels interessos de la ciutadania de Sant Fost.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email