En Comú Podem denuncia a Fiscalia el govern de IUSF per possibles irregularitats de contractació

La Fiscalia de Granollers ha admès a tràmit la denúncia contra el govern d’Independents Units per Sant Fost.

13/10/2020

El passat mes de Juny, Sant Fost En Comú Podem va decidir posar una denúncia per possibles irregularitats i delictes, relacionats amb la contractació pública davant la Fiscalia de Granollers, contra el govern d’Independents Units per Sant Fost.

La denúncia està argumentada d’acord amb els resultats que van posar en manifest l’auditoria economico-financera que va sol·licitar el govern actual, a proposta de Podem, a la Diputació de Barcelona.

Dins l’informe de l’empresa auditora va assenyalar diferents aspectes en alguns contractes a empreses que ofereixen serveis importants al municipi i que recomanava auditar amb més detall i analitzar alguns pagaments «inaudits».

La Fiscalia va admetre a tràmit la setmana passada la denúncia presentada i ja a requerit informació a les parts implicades per iniciar la investigació.

En Comú Podem va presentar-se com una alternativa per Sant Fost amb un projecte de canvi basat en el bé comú, la participació ciutadana, la transparència i la rendició de comptes. Aquest projecte és per nosaltres un compromís adquirit amb la ciutadania que va dipositar la seva confiança en nosaltres i és per això que el seu compliment és la nostra prioritat.

La rendició i l’auditoria dels comptes, la contractació i els serveis municipals, era un dels deu punts prioritaris dins el nostre programa. Un punt que ja hem complert i que permet a la ciutadania confiar que estem realitzant la feina.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email