Els Serveis Socials municipals engega un paquet de mesures socials per pal·liar el COVID19

Ja fa unes setmanes que estem en una situació d’alerta sanitària deguda al virus covid19. Una situació d’excepcionalitat que ha requerit de la responsabilitat col·lectiva i de la cooperació entre ciutadania i institucions.

A Sant Fost, hem treballat des de Serveis Socials com un dels serveis bàsics fonamentals en oferir suport i ajut a tota aquella persona que ho necessiti  i en especial els col·lectius vulnerables i de risc.

Els treballs d’organització i de coordinació elaborats al llarg d’aquests mesos de legislatura, ens han permès poder organitzar el departament de Serveis Socials amb eficiència, per tal de poder oferir els serveis i els ajuts adients per garantir l’atenció dels santfostencs i les santfostenques.

La nostre prioritat ha estat l’accés als aliments dels col·lectius de risc com persones dependents, gent gran i els infants mitjançant l’ampliació del servei d’àpats a domicili. Una altre de les mesures ha estat la posada en marxa d’un dispositiu d’atenció d’urgència a persones grans o amb problemes de mobilitat, que s’ha coordinat amb el voluntariat i Protecció Civil, i que han permès portar productes de primera necessitat i medicaments a aquestes persones.

Tot això ho hem fet per aconseguir mitigar l’impacte que pot tenir el virus a la nostre població.

Finalment, volem aprofitar per agrair el treball i l’esforç que realitzen cada dia totes les persones que tenen cura de la ciutadania i dels malalts.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email