Apostem per crear un refugi d’animals

El passat 22 d’abril Sant Fost Amb Il·lusió va fer un acte per la presentació del projecte animalista que vol per Sant Fost. L’acte es va celebrar com una taula rodona, on es va fer una xerrada – col·loqui amb els col·lectius animalistes del territori.

A l’acte van assistir representants de les candidatures de Martorelles En Comú i Santa Maria En Comú. L’objectiu és crear un projecte animalista conjunt entre els municipis de Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles.

També va acudir a l’acte el Responsable de la Direcció General de Dret Animal d’Espanya i impulsor de la Llei de Benestar Animal estatal, en Sergio Garcia Torres. En Sergio va poder conèixer de primera mà el treball realitzat pel candidat a l’Alcaldia de la formació morada durant el temps que ha estat regidor de Benestar Animal a Sant Fost. També es va poder parlar de la nova llei de Benestar Animal i que implica la seva entrada en vigor per les colònies de gats.

Crear un refugi d’animals a Sant Fost

L’Albert Bastida i les candidates de Martorelles i Santa Maria de Martorelles, la Mònica i la Yolanda respectivament, van presentar l’aposta dels tres municipis de mancomunar el servei de recollida d’animals. La proposta tracta de crear un refugi d’animals municipal amb gateres. L’objectiu és poder disposar d’un espai on ubicar als gats dels municipis alhora que entren en el programa d’adopció.

El servei s’oferiria des de Sant Fost, tot i que econòmicament estaria finançat pels tres municipis. Aquest servei milloraria les condicions dels animals de carrer. A més, permet controlar l’adopció dels animals i reduir els costos de gestió que, actualment, són molt elevats.

Finalment, el candidat a l’Alcaldia per Sant Fost, l’Albert Bastida i en Sergio Garcia van anar a veure l’espai on s’ubicarà el projecte i a conèixer projectes impulsats a Sant Fost durant aquesta legislatura. Alguns exemples d’ells son els Cat Hotel o les accions per controlar la població de porcs senglars de forma ètica.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email