Comunicat de Sant Fost en Comú PODEM sobre l’acord electoral entre Podem Sant Fost i Sant Fost en Comú

Aquest passat dijous, es va signar finalment un acord entre les forces polítiques Podem Sant Fost i Sant Fost en Comú per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals de Sant Fost sota la marca Sant Fost en Comú PODEM en forma de coalició electoral.

L’acord que s’ha signat és el resultat de la consideració d’ambdues parts de conformar una coalició de forces d’esquerres que conformi una alternativa real a Independents i que porti el canvi a l’Ajuntament de Sant Fost i portar per fi a terme polítiques socials i reformistes que facin avançar a Sant Fost i beneficiïn a tots els veïns i les veïnes.

Les formacions signants hem escollit la denominació “Sant Fost en Comú PODEM” per que considerem que permet visualitzar un espai unitari, comú i integrador de partits d’esquerres i municipalistes, mantenint una marca guanyadora que va obtenir una clara victòria a Sant Fost les dues darreres eleccions generals.

La voluntat d’aquesta coalició es construir un poble des de la nova forma de fer política, amb el suport, la participació i la aportació de tota aquella persona que vulgui subscriure el bé comú i cedeixi el protagonisme a la ciutadania.

Dins de l’acord, s’ha blindat temes importants com la subscripció d’un códi ètic, un document d’incompatibilitats i un reglament intern d’organització que, tot/a candidat/a ha de signar. A més, es recull la integració del projecte Amb Tu Som Més i Millors de Podem, per tal de que les propostes que s’han recollit dels veïns i les veïnes, puguin estar en el programa electoral de Sant Fost En Comú PODEM.

Tanmateix, Podem Sant Fost i Sant Fost en Comú han acordat que el cap de llista de la coalició serà el actual Secretari General de Podem, Albert Bastida. El candidat serà presentat oficialment el proper dia 13 d’abril en un acte obert a la ciutadania.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email