COMUNICAT DE PRENSA DE SANT FOST EN COMÚ PODEM SOBRE LA IMPOSSIBILITAT DE CELEBRAR UN DEBAT ELECTORAL MUNICIPAL

Arrel les diverses peticions de veïnes i veïns de Sant Fost de celebrar un debat electoral amb els candidats i les candidates a l’alcaldia de Sant Fost, Sant Fost en Comú Podem va començar a treballar per a fer realitat aquest acte.

Sant Fost en Comú Podem es va posar en contacte amb els diferents partits que es presenten a les eleccions com a candidats i candidates a l’alcaldia, per acordar la celebració d’aquest debat.

La nostra proposta inicial va ser la celebració del debat obert a la ciutadania en el Ateneu municipal i amb difusió en streaming per internet. Com a proposta de la moderació del debat vàrem proposar la col·laboració del diari Som Sant Fost, atès que es la premsa més llegida al municipi. A més, la proposta de duració del debat era d’una hora i mitja, amb temes de debat pactats i amb un minut d’or.

Aquesta proposta va ser acceptada pels partits d’Esquerra Republicana, Partit Socialista i Partit Popular. La resta de formacions polítiques no es van pronunciar o no han tingut la predisposició d’aquest debat, imposant condicions que han impossibilitat la seva celebració.

Des de la candidatura de Sant Fost en Comú Podem, lamentem que s’hagi negat la possibilitat de celebrar un acte democràtic i d’interès públic, on s’hagés parlat del present i del futur de polítiques que afecten i afectaran al nostre municipi.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email