Comunicat de Prensa de Podem Sant Fost arrel el Ple d’investidura del passat dissabte

Podem va venir a la política a treballar, per a canviar-la en benefici del bé comú i les persones i per sobre d’interessos partidistes i particulars. La igualtat, la transparència, la participació i la sostenibilitat, són els eixos en els quals gira la nostra forma de fer política.

El 26 de maig, es van celebrar eleccions en Sant Fost, on els veïns i veïnes van manifestar majoritàriament que volien canvi, doncs, encara que IUSF va ser el partit més votat, això no és suficient en democràcia, perquè governa qui és capaç d’aconseguir major consens entre diferents i per tant les candidatures que en campanya apostaven per treure del govern a IUSF, van votar majoritàriament amb més de 2000 vots.

El 15 de juny es va celebrar el ple de nomenament d’alcaldia. No exempt de polèmica i controvèrsia, sobre el succeït, però legítim. Cadascú narra els fets com li convinguin i interessadament en favor de la seva opció política, però la realitat legal i democràtica és que es constituirà un govern de coalició, del qual ha resultat escollida alcaldessa la Sra. MªJose Sánchez i per tant, el canvi desitjat per la ciutadania va arribar a Sant Fost.

Volem apuntar que ens hagués agradat que l’acord que vàrem treballar amb el PSC, ERC+JxSF i Podem, s’hagués pogut ratificar com tot semblava indicar, però motius no explicats avui dia per part del PSC, van fer que en despatxos tancats i a esquena dels ciutadans de Sant Fost i la cap de llista del PSC , l’executiva del PSC de Sant Fost fessin el que en campanya van dir que no farien, pactar amb IUSF i fer alcaldessa a Montserrat Sanmartí.

Volem expressar la nostra màxima convicció que Maria Jose Sanchez representa a aquest votant socialista, convençut que votar PSC era votar canvi sobre la base d’unes promeses electorals. Les promeses electorals del PSC als seus votantsal llarg de la campanya i el seu projecte municipal, estaran dins d’aquest govern de coalició representat per Maria José, malgrat el succeït amb l’executiva del PSC de Sant Fost. El vot del socialisme de Sant Fost no caurà en sac trencat.

Els ciutadans i les ciutadanes estem farts i fartes que els polítics en campanya facin promeses que desprès no compleixen. Dissabte, Podem Sant Fost i el seu representant al Ple Municipal, van votar  desallotjar a IUSF del govern de Sant Fost tal i com l’assemblea ciutadana va decidir. I ho vam fer de forma democràtica i per una clara necessitat d’higiene democràtica dins el consistori.

El govern que hem constituït, serà un govern just, que treballarà per a millorar i guanyar el canvi que necessita i es mereix Sant Fost. Treballarem per a millorar el funcionament intern de l’Ajuntament, donant-li als professionals mitjans i recursos dels quals manquen, perquè puguin exercir el seu treball amb il·lusió i aportin el seu talent innat en la gestió de l’ajuntament. Serà un govern que governarà per a tots i cadascun dels veïns i les veïnes de Sant Fost.

Volem construir un projecte que torni a il·lusionar a la ciutadania de Sant Fost, després de més de 20 anys d’estancament i polítiques clientelistes que l’única cosa que han buscat, per part de IUSF és perpetuar-se en el poder.

És el moment de ser protagonistes en la construcció d’un nou Sant Fost.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email