Antifrau torna a posar en dubte la gestió de l’anterior govern.

Comunicat d’En Comú Podem arrel la resolució de l’Oficina Antifrau de Catalunya i els sous dels regidors de IUSF.
15/01/2020

El passat dilluns, l’Ajuntament de Sant Fost va fer públic la resolució de l’Oficina Antifrau de Catalunya sobre el cas d’una percepció indeguda per part d’un dels regidors del govern de la senyora Montserrat Sanmartí.

Dins la resolució, Antifrau considera que la retribució del regidor Marc Rico vulnera la normativa i demana a l’Ajuntament de Sant Fost que iniciï els tràmits perquè retorni els diners que va cobrar en concepte d’assistència a les sessions de Junta de Govern Local.

Les Juntes de Govern local a Sant Fost estan formades per l’alcalde i un màxim de quatre regidors més. La resta de persones que assisteixin sense constar com a membre de la junta de govern no poden rebre percepcions ni compensacions econòmiques.

Per tant, parlem que el regidor va cobrar un sou amb diners públics que no li corresponia, encara que hagi posteriorment declarat aquest ingrés a hisenda i per tant és un fet molt greu que deixa de manifest la forma de gestionar l’Ajuntament del govern de Montserrat Sanmartí, pagant els seus regidors amb justificacions retorçant les lleis i les normatives al màxim pel seu profit propi.

Tanmateix, és la segona resolució que arriba en un mes de l’Oficina Antifrau de Catalunya que posa en dubte la gestió que va fer l’exalcaldesa, una gestió opaca i amb finalitats clarament partidistes i en benefici de petits col•lectius.

Sant Fost en Comú Podem té, entre altres prioritats, obrir els calaixos del consistori per analitzar les polítiques i la gestió realitzada per l’anterior govern i és per això que ja s’estan realitzant dues auditories: una economicofinancera i una d’altre del personal i la plantilla municipal. D’altra banda, s’esperen realitzar altres consultories més específiques dels serveis més rellevants del municipi.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email