El canvi
que Catalunya
mereix

Coneix-me

Albert Bastida

Si m’haguessin dit fa 10 anys que avui m’estaria presentat a Presidenta de la Generalitat mai m’ho haguera cregut. Però per tot hi ha una primera vegada, també per implicar-se en política. La meva va ser amb l’última crisi econòmica, quan els que sempre havien manat ens van retallar la vida i el salari culpant-nos d’haver viscut “per sobre de les nostres possibilitats”.

Periodista, filla de barri humil i mare botiguera, m’he criat entre dones valentes que m’han ensenyat a superar el vertigen de les primeres vegades. El primer cop a l’atur, el primer peu que vaig posar a Catalunya, la primera intervenció al Parlament per denunciar el mal Govern de Junts i ERC.

Com tu, penso que després d’aquest 2020 ens mereixem que el 2021 sigui un any per recuperar l’esperança. Catalunya necessita començar a aixecar el cap per fer el gran salt endavant que ens mereixem. I per fer-ho possible, et convido a acompanyar-me en aquesta primera vegada.

Començem a treballar per guanyar el futur de Catalunya!

Som gent amb il·lusió que treballem per Sant Fost.
T'hi apuntes?

Albert Bastida

Coneix-me

Projecte