L’Albert Bastida es presenta com a proper alcalde de Sant Fost

En data 17 de desembre de 2022, el candidat de Sant Fost amb Il·lusió – En Comú Podem a l’alcaldia de Sant Fost, Albert Bastida, s’ha presentat oficialment per encapçalar la llista de la formació. L’acte va ser presentat pel santfostenc “Martinet” i va comptar amb la presència de la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán; i la representant de protecció animal de Podem Catalunya, Noe Quin.

La presentació va superar les expectatives del grup municipal, essent tot un èxit d’assistència i omplint l’aforament de la sala. La Sala de Plens Municipal es va quedar petita, omplint-se de gom a gom de gent que va visualitzar el vídeo de presentació i escoltar totes les intervencions i el discurs del candidat.

Aquesta gran acollida va ser un element clau que va confirmar l’afecte i el suport dels veïns i veïnes de Sant Fost cap a l’Albert Bastida. També va ser un element motivador que va ratificar que el propòsit de la formació pot ser una realitat: aconseguir l’alcaldia amb l’Albert Bastida com a proper alcalde de Sant Fost.

L’Albert Bastida va fer un discurs proper, va començar parlant dels motius pels quals es presenta com a proper alcalde de Sant Fost:

“La política local et permet treballar per millorar els teus barris, els teus carrers. Et permet conèixer encara més el teu poble. És per això que m’apassiona el que faig.”

El candidat va parlar de la seva manera de treballar, de la bona política i de com la política municipal ha de ser de proximitat, escoltant les propostes i les “il·lusions” dels veïns i les veïnes de Sant Fost.

“La política local només és de proximitat si es treballa escoltant i parlant amb la ciutadania i les entitats locals. I jo, vull escoltar les vostres veus”.

Va comentar en Bastida.

Bastida alcalde

L’Albert Bastida també va fer referència a alguns projectes de medi ambient, drets socials i benestar animal que va impulsar estant a l’Ajuntament de Sant Fost. Principalment, va fer esment de:

  • L’inici dels tràmits per protegir els boscos de Sant Fost, entrant al Parc de la Serralada de Marina.
  • La creació i el manteniment de les franges i camins forestals.
  • La creació i promoció del servei d’oftalmologia i el servei d’higiene bucodental municipal.
  • La creació de noves activitats per a la gent gran, com el Karaoke.
  • El fet de garantir el SAD (Servei d’Atenció Domiciliària) de forma gratuita per a tothom.
  • La dignificació de les colònies de gats.
  • L’aposta per l’esterilització de porcs senglars amb vacunes.
  • La creació d’una taula local de Benestar Animal.

Entre altres.

“Encara queda molt per fer” – va resaltar el candidat, parlant dels joves, que no tenen possibilitat de quedar-se a viure al municipi; del comerç local i la necessitat de crear polítiques que fomentin el consum de productes i serveis de proximitat; de la importància de fomentar l’associacionisme, el voluntariat i la cultura; i de la inclusió, els drets socials, l’accessibilitat i l’eradicació de la violència masclista a Sant Fost.

En acabar les intervencions, els assistents van dirigirse a l’Ateneu Jaume Rifà per fer un pica-pica i parlar, de manera més propera, amb en Bastida.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email