Comunicat en relació a l’acomiadament d’un treballador municipal

Aquest matí Sant Fost En Comú Podem ha tingut coneixement del decret d’Alcaldia mitjançant el qual l’Ajuntament de Sant Fost de l’acomiadament d’un treballador municipal. Els arguments recollits en el decret són una suposada incompatibilitat amb el lloc de feina que ocupava a l’Ajuntament i les seves tasques professionals. Tanmateix, es relaciona aquest fet amb la col·laboració del regidor d’En Comú Podem amb aquesta persona en la confecció de la seva pàgina web.

No entenem la justificació utilitzada en aquest decret, atès que la compatibilitat d’aquest treballador va ser aprovada per Ple amb data 8 d’octubre de 2019. A més, considerem un error justificar un acomiadament a un treballador pel fet que un regidor col·labori en el disseny d’un lloc web. El temps destinat a la seva creació forma part de la seva vida personal i no interfereix amb les seves tasques polítiques.

Defensa dels Drets Laborals

Sant Fost En Comú Podem sempre ha defensat i defensarà les polítiques públiques que estiguin al costat dels treballadors i les treballadores. Considerem que un Ajuntament ha de donar sempre exemple a les empreses privades en materia de contractació i drets laborals. Considerem que els fets que han ocorregut avui, vulneran greument els drets que tenen els treballadors i les treballadores públics de l’Ajuntament. Per aquest motiu sol·licitem una rectificació inmediata del Decret firmat per part d’alcaldia.

De la mateixa manera que en els successos que van tenir lloc l’any 2020 amb acomiadament d’un treballador municipal, Sant Fost En Comú Podem estarà sempre al costat dels treballadors i de les treballadores. És per aquest motiu que ens hem emplaçat amb el nostre soci de govern per tenir una reunió en la qual debatre aquest tema i trobar una solució de forma consensuada.
Sant Fost En Comú Podem sempre defensarà la política del diàleg i de la mà estesa.

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email